Description
Bretagnessa vuodesta 1955 lähtien siidereitä valmistanut Cidre Le Brun on lähtenyt pienestä valmistamaan laadukkaita siidereitä ja nykyisin onkin voittanut useampia palkintoja, mm. Concours Général Agricole de Paris -siiderikilpailuissa. Voittojen myötä heistä on tullut yksi Bretagnen johtavista premium-siiderituottajista. Kaikki omenat poimitaan ja valitaan käsin, omenoiden annetaan seistä puulaatikoissa kolme viikkoa makujen konsentroitumiseksi ja siiderin valmistukseen käytetään aikaa. Siiderit käyvät vähintään 4 kuukautta alhaisessa lämpötilassa
Artisanal demi sec 4,0%: Väri kuparisempi ja tummempi kuin Bigoudenilla. Tuoksussa hunajaisuutta ja kukkaisuutta. Makeutta sekä kypsempää ja maanläheisempää omenan aromia- Siiderillä on vahva runko ja aromit ovat hyvin tasapainossa. Pientä tanniinisuutta tuntuu aromissa ja siideri tuntuu vahvemmalta kuin 4%!
11,00€/0,75L (14,67€/L)