Meijerinkatu 4, 53500 Lappeenranta, Finland

Tietoa yhtiöstä

Mikä se on?

Syvällä Etelä-Karjalassa sijaitsee Panimoyhtiö Tuju oy. Olemme vuonna 2015 perustettu lappeenrantalainen pienpanimo, jonka pyrkimyksenä on palauttaa laadukkaan käsityönä valmistetun oluen paneminen takaisin Lappeenrantaan.

Mitä ne on?

Oluemme ovat todellisia käsityöoluita. Laitteistomme koostuu ikonisista brittiläisistä mäskäys- ja keittolaitteista, joiden täysi keittokoko on 500 litraa. Kaikki oluemme ovat luonnollisesti pullokäyttämällä hiilihapotettuja, suodattamattomia, pastöroimattomia sekä lisä- ja säilöntäaineettomia.

Ketä ne on?

Tuomas Mäkiniemi:
Laajan kokemuksen erilaisista ravintolakeittiöstä aina Lapin sesongeista pariin Michelin-tähteen asti omaava nykyinen pienpanija ja oluthörhö extraordinaire.

Jukka Mononen:
Olutmaiskuttelija, pienpanija sekä myös erikoissairaanhoitaja. Tykkää single malteista, oluista ja sipseistä ja parittaa niitä härskisti keskenään.

Missä ne on?

Sijaitsemme Lappeenrannan Harapaisissa. Loppujen lopuksi NE ovat kauppojen ja ravintoloiden hyllyillä ja hanoissa.

Miksi?

Koska me voimme. Koska meillä on taito. Koska haluamme tuottaa oluita, joiden takana voimme seistä ja ennen kaikkea, koska haluamme jakaa niitä samoja elämyksiä, jotka saavat meidän aina uudelleen etsimään uusia hyviä oluita.

Ota yhteyttä:
Panimoyhtiö Tuju oy
Meijerinkatu 4 53500
Lappeenranta
Panimo / Jukka: 0456674114 / Tuomas: 0503019669
panimoyhtiotuju@gmail.com
tuju@panimotuju.fi
etunimi@panimotuju.fi