Meijerinkatu 4, 53500 Lappeenranta, Finland

Oluet

Kaikki oluemme ovat luonnollisesti pullokäyttämällä hiilihapotettuja, suodattamattomia, pastöroimattomia sekä lisä- ja säilöntäaineettomia.

 

Berliner munkki 4,0%

Kevyesti humaloitu ja kuivatulla sitruunankuorella kruunattu pirteä, raikas ja hapan berliner weisse.

Kirkon kellojen kilkatus vaihtui diskanttiin discorytmiin, kun luostarin ovista astui ulos Berliner Munkki. Tämä yöllisiin himoihin ja herkullisiin hetkiin valmistautunut nautiskelija on humaloitu kevyesti Cascadella ja Citralla, sekä maustettu kuivatulla sitruunankuorella.

Farmhouse alien 5,5%

Herkullisilla uuden maailman humalilla hedelmäisesti humaloitu kuiva maalaisolut.

Karmivat äänet kaikuivat navetasta. Yön aikana pellolle ilmestyneet mystiset symbolit viittaisivat uhmakkaaseen Amarillon ja Mosaicin käyttöön. Johtolangoista päätellen tämän tilan kattiloissa on valmistunut uuden maailman Farmhouse ale, joka ei ole tältä planeetalta.

Hoptinen illuusio 4,9%

Vaalea mallaspohja kohtaa hedelmäisen humaloinnin sekä IPA:n katkeruuden tässä helposti lähestyttävässä session IPAssa

Pahaenteinen taikuri saapui lavalle käsissään kani ja kortit. Yleisö pidätteli hengitystään taikurin sauvan heiluessa katsojien silmien edessä. Taikasanat "Citra, Mosaic ja Columbus" humalluttivat täyden salin katsojat ennenkokemattomaan illuusioon, josta ei olisi paluuta.

Aamiainen 5,3%

Kaurapuuron sekä tummapaahtoisen kahvin avulla ylemmille tietoisuuden tasoille nostettu samettisen pehmeä ja pienesti pureva pikimusta oatmeal stout.

Lesoilu-stout 9%

Musta imperial stout-tyyppinen pintahiivaolut, jossa kahvisia ja vaniljaisia aromeja tuottaa Bourbon Arabica-kahvipapu, joka on kypsytetty Bourbon-viskitynnyrissä.

Tehty yhteistyössä palkitun lappeenrantalaisen Lehmus roasteryn kanssa.

Vihtahousu 12%

Heaven hill-tislaamon neitseellisissä bourbontynnyreissä kypsytetty paholaismaisen voimakas ja musta imperial stout.