Meijerinkatu 4, 53500 Lappeenranta, Finland

Oluet

Kaikki oluemme ovat luonnollisesti pullokäyttämällä hiilihapotettuja, suodattamattomia, pastöroimattomia sekä lisä- ja säilöntäaineettomia.

 

Musta Leski 12%

Entiset aviomiehet kirkuivat kärsimysten liekeissä ja porisevassa padassa kun uusi taikaliemi loihdittiin. Tämä vahvalla prosentilla varustettu pehmeän täyteläinen lohtujuoma on sekoitus kahta eri-ikäistä tynnyrikypsytettyä olutta, jotka muistuttavat synkistä parisuhdeilloista ja mustien leskien sydänsuruista.

Ranta-Ahti 4,5%

Tyrät tyrskyivät aurinkoisilla aalloilla kun järvestä nousi rantojen mies. Merisuola ja kevyt hapatus roiskahtelivat ruskettuneille ihoille kun tämä vettenkuningas ihastutti ja riemastutti rantavesien kansaa. Pitkät ja kuumat kesäillat olisivat nyt maukkaammat kuin koskaan.

Pilsnero 5,2%

Neronleimaus säpsäytti koko panimoväen kun kattiloissa porisi malttia vaativa pohjahiivaolut. Laboratoriotakkeihin sonnustautunut tekijäväki riensi kohti taukohuonetta. Käytävillä kaikuivat kutsuhuudot nauttimaan puraisevaa ja raikasta saksalaistyylistä pilssiä.

Porterrieri 5,3%

Paidat kostuivat hiestä, kun painavia laatikoita nosteltiin laiturilla. Toimitusta seurannut viriili laivakoira katseli ilolla tätä reipasta aherrusta. Tämä American porter on lastattu miehisellä paahteisuudella ja liukkaalla olemuksella, kuten iltahetki majakkaa katsellessa.

Pullakahvi-stout 10%

Lesoilu pullakahvi-stout 10% - Imperial stout.

Tuju x Lehmus roastery jälleen esittää; tähän imperial stouttiin on mäskätty pullat, jotka on kerätty päivän lopuksi kaupan paistopisteiltä ja näin vähennetty pullahukkaa. Makea, pullainen imperial stout on kruunattu kardemummalla ja kanelilla. Lehmus roastery on paahtanut tähän brasilialaisen konjakkitynnyrissä kypsytetyn kahvipavun

Nestehukka 5,5%

Satumaiset eläimet iloitsivat metsäisellä polulla, kun punaiseen puketunut kaunokainen tepasteli kohti tuttua mummon mökkiä. Suurena yllätyksenä vastaan tulikin tällä kertaa poskia punottava hahmo. Hukka oli hemaiseva kuin tämä nesteyttävä Red IPA, joka maistuu myös yllättäville vieraille.