Meijerinkatu 4, 53500 Lappeenranta, Finland

Oluet

Kaikki oluemme ovat luonnollisesti pullokäyttämällä hiilihapotettuja, suodattamattomia, pastöroimattomia sekä lisä- ja säilöntäaineettomia.

 

Pilsnero 5,2%

Neronleimaus säpsäytti koko panimoväen kun kattiloissa porisi malttia vaativa pohjahiivaolut. Laboratoriotakkeihin sonnustautunut tekijäväki riensi kohti taukohuonetta. Käytävillä kaikuivat kutsuhuudot nauttimaan puraisevaa ja raikasta saksalaistyylistä pilssiä.

Porterrieri 5,3%

Paidat kostuivat hiestä, kun painavia laatikoita nosteltiin laiturilla. Toimitusta seurannut viriili laivakoira katseli ilolla tätä reipasta aherrusta. Tämä American porter on lastattu miehisellä paahteisuudella ja liukkaalla olemuksella, kuten iltahetki majakkaa katsellessa.

Pullakahvi-stout 10%

Lesoilu pullakahvi-stout 10% - Imperial stout.

Tuju x Lehmus roastery jälleen esittää; tähän imperial stouttiin on mäskätty pullat, jotka on kerätty päivän lopuksi kaupan paistopisteiltä ja näin vähennetty pullahukkaa. Makea, pullainen imperial stout on kruunattu kardemummalla ja kanelilla. Lehmus roastery on paahtanut tähän brasilialaisen konjakkitynnyrissä kypsytetyn kahvipavun

Nestehukka 5,5%

Satumaiset eläimet iloitsivat metsäisellä polulla, kun punaiseen puketunut kaunokainen tepasteli kohti tuttua mummon mökkiä. Suurena yllätyksenä vastaan tulikin tällä kertaa poskia punottava hahmo. Hukka oli hemaiseva kuin tämä nesteyttävä Red IPA, joka maistuu myös yllättäville vieraille.

Farmhouse alien 5,5%

Herkullisilla uuden maailman humalilla hedelmäisesti humaloitu kuiva maalaisolut.

Karmivat äänet kaikuivat navetasta. Yön aikana pellolle ilmestyneet mystiset symbolit viittaisivat uhmakkaaseen Amarillon ja Mosaicin käyttöön. Johtolangoista päätellen tämän tilan kattiloissa on valmistunut uuden maailman Farmhouse ale, joka ei ole tältä planeetalta.

Hoptinen illuusio 4,9%

Vaalea mallaspohja kohtaa hedelmäisen humaloinnin sekä IPA:n katkeruuden tässä helposti lähestyttävässä session IPAssa

Pahaenteinen taikuri saapui lavalle käsissään kani ja kortit. Yleisö pidätteli hengitystään taikurin sauvan heiluessa katsojien silmien edessä. Taikasanat "Mosaic, Ekuanot" humalluttivat täyden salin katsojat ennenkokemattomaan illuusioon, josta ei olisi paluuta.