Meijerinkatu 4, 53500 Lappeenranta, Finland

Oluet

Kaikki oluemme ovat luonnollisesti pullokäyttämällä hiilihapotettuja, suodattamattomia, pastöroimattomia sekä lisä- ja säilöntäaineettomia.

 

Porterrieri 5,3%

Paidat kostuivat hiestä, kun painavia laatikoita nosteltiin laiturilla. Toimitusta seurannut viriili laivakoira katseli ilolla tätä reipasta aherrusta. Tämä American porter on lastattu miehisellä paahteisuudella ja liukkaalla olemuksella, kuten iltahetki majakkaa katsellessa.

Lesoilu Santsi 9,5% imperial red ale

Lesoilu-sarjan uusin olut on Santsi 9,5%.

Bourbon-tynnyrikypsytetty red ale, joka sisältää pehmeää bourbon-tynnyrikypsytettyä bourbon arabica-kahvia El Salvadorista ja viimeistelty etiopilaisella laatukahvilla. Tehty yhteistyössä Lehmus roasteryn kanssa.

Nestehukka 5,5%

Satumaiset eläimet iloitsivat metsäisellä polulla, kun punaiseen puketunut kaunokainen tepasteli kohti tuttua mummon mökkiä. Suurena yllätyksenä vastaan tulikin tällä kertaa poskia punottava hahmo. Hukka oli hemaiseva kuin tämä nesteyttävä Red IPA, joka maistuu myös yllättäville vieraille.

Berliner munkki 4,0%

Kevyesti humaloitu ja kuivatulla sitruunankuorella kruunattu pirteä, raikas ja hapan berliner weisse.

Kirkon kellojen kilkatus vaihtui diskanttiin discorytmiin, kun luostarin ovista astui ulos Berliner Munkki. Tämä yöllisiin himoihin ja herkullisiin hetkiin valmistautunut nautiskelija on humaloitu kevyesti Cascadella ja Citralla, sekä maustettu kuivatulla sitruunankuorella.

Hoptinen illuusio 4,9%

Vaalea mallaspohja kohtaa hedelmäisen humaloinnin sekä IPA:n katkeruuden tässä helposti lähestyttävässä session IPAssa

Pahaenteinen taikuri saapui lavalle käsissään kani ja kortit. Yleisö pidätteli hengitystään taikurin sauvan heiluessa katsojien silmien edessä. Taikasanat "Mosaic, Ekuanot" humalluttivat täyden salin katsojat ennenkokemattomaan illuusioon, josta ei olisi paluuta.